Projektet omfatter etablering af nyt sognehus i tilknytning til Hillerød Kirke, og Combi Byg A/S er valgt som hovedentreprenør på opgaven.

Sognehuset skal med sine 607 kvm danne rammen om kirkens aktiviteter såsom undervisning, administration og forsamlinger. Sognehuset bliver et multifunktionshus, som vil rumme en 444 kvm stor stueetage samt kælderetage på 163 kvm. Stueetagen vil danne rammer for ankomst, en cafe, et køkken, administration samt sale og undervisningslokale mv. I kælderetagen vil garderoben, teknikrummet, wc, personaleomklædningen samt depoter blive placeret.
Udearealer udføres med forskellige ankomst- og opholdsarealer. Der anlægges et rampeforløb, der vil skabe en forbindelse imellem det nye sognehus, fra gade niveau til den eksisterende kirke.

Sognehuset vil med sine nye kvadratmeter kunne bruges til mange forskellige formål og dermed skabe grund for et godt kirke- og kulturliv i mange år fremover. 

 

”Vi er i Combi Byg A/S glade for at bidrage til et byggeri, der vil skabe dejlige rammer for mange borgere i Hillerød.”

 

Byggeprojektet har opstart i august og forventes færdigt i oktober 2020.

Vi ser frem til et godt samarbejde med Bygherre Hillerød Kirkes menighedsråd, Bygherrerådgiver RUBOW arkitekter A/S, Miljørådgiver DJ MILJØ & GEOTEKNIK P/S og Totalrådgiver/arkitekt Entasis.