Fredag den 25. oktober var dagen, hvor vi kunne overdrage det 750m² nyopførte klubhus, som Combi Byg har opført i totalentreprise for Husum Boldklub.

Ved indvielsen blev der holdt den ene flotte tale efter den anden. Formanden for Husum Boldklub Johnny Nielsen, var den første i talerækken, som efterfølgende blev fulgt op at Københavns Overborgmester Frank Jensen, Peter Skaarup fra Dansk folkeparti, Jesper Christensen Formand for Børn- og ungdomsudvalget, Rasmus Toppel Andersen fra Ingholt Consult, Eva Jarl Hansen fra BBP Arkitekter og mange flere.

Og sidst men ikke mindst, holdt projektleder Jon Holm fra Combi Byg en tale til bygherre, hvor han takkede for samarbejdet og den tillid som bestyrelsen for klubben samt Københavns Kommune har vist, ved at lade Team Combi Byg bestående af BBP Arkitekter, Okholm Rådgivende Ingeniører og Combi Byg A/S, opfører byggeriet.

Når man hørte Formanden Johnny Nielsen for Husum Boldklub holde sin tale, var man ikke i tvivl om, at det var en stor forløsning for klubben, at de endelig kunne indvie deres nye klubhus. I flere år har bestyrelsen i klubben, Rasmus Toppel Andersen fra Ingholt Consult og mange andre med tilknytning til Husum, kæmpet en kamp for, at et nyt klubhus kunne blive til virkelighed. Vi fik under hele byggeprocessen bevist, at der stadigvæk findes virkelig passionerede ildsjæle, som brænder for sagen og for deres klub, og derfor er med til at gøre en stor forskel for klubben og dens medlemmer.

Det er en stor glæde for Combi Byg at kunne ønske klubben tillykke med Deres flotte og funktionelle klubhus, som udover klubhus for fodboldklubben, skal fungere som lektiecafe og værested for unge og ældre. Vi håber, at de får stor glæde af det imponerende hus mange år fremover.

 

“Vi vil gerne sige tak til bestyrelsen i Husum Boldklub, Ingholt Consult, BBP Arkitekter og Okholm Rådgivende Ingeniører for det gode og konstruktive samarbejde, som der har være igennem hele byggeprocessen. Kæmpe stort tillykke fra alle medarbejdere i Combi Byg”

 

Fantastiskt spændende siddemøbel i nyopført klubhus for Husum Boldklub
Kbhs Overborgmester Frank Jensen taler ved indvielsen for nyopførte klubhus for Husum Boldklub
Peter Skaarup fra Dansk folkeparti holder tale ved indvielsen af det 750m² store nyopførte klubhus for Husum Boldklub.
Rasmus Toppel Andersen fra Ingholt Consult holder flot tale ved indvielsen af det 750m² store nyopførte klubhus for Husum Boldklub
Combi Bygs stolt projektleder Jon Holm holder tale ved indvielsen af Husum Boldklubs nye 750 m2 store klubhus