Forsikring / håndværkstaksator

Hos Combi Byg mestrer vi de lange samarbejdsrelationer, og har såvel service/rammeaftaler som en forsikring/håndværkstaksatorafdeling.

Forsikring – Taksator samt netværkshåndværker

 

Combi Byg har i en årrække været fast samarbejdspartner for forsikringsselskabet Tryg/Alka. Vi har i perioden fungeret både som håndværkstaksatorer samt netværkshåndværkere. Herudover betjener vi ligeledes en række af landets øvrige forsikringsselskaber.

Combi Byg varetager både større og mindre forsikringsskader. I praksis betyder det, at vi står for at besigtige og vurder omfanget af skaden, for derefter at fremsende et tilbud til forsikringsselskabet.

Efter forsikringsselskabets godkendelse af tilbuddet, vælger kunden selv, om vi eller kundens egne håndværkere skal udbedre skaden.

 

Fokus på samarbejde 

 

Combi Bygs samarbejde med forsikringsselskaberne gør, at du som kunde, får et overskueligt forløb med én kontaktperson hos os. Denne person har ansvaret for sagen under hele forløbet, og vi har stort fokus på et godt samspil og en god kommunikation med såvel forsikringsselskabet, som kunden.

Vi opgør og rådgiver således i forhold til alle typiske skader anmeldt til bygningsforsikringen – herunder indbruds- råd-, brand-, storm- og vandskader mm. samt udarbejdelse af komplet løsning på de relevante skader, som du som kunde anmelder til bygningsforsikringen.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe?
Udfyld kontaktformularen, så sørger vi for, at den rigtige medarbejder kontakter dig snarest.

 

Combi Byg A/S

Valhøjs Allé 160,
2610 Rødovre
+45 3670 2700
info@combibyg.dk

Combi Byg A/S​
CVR: 30488687​​
​Combi Byg VVS ApS​
CVR: 32360084​