Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Autoriseret Kloakfirma med stor erfaring

​Hos Combi Byg udfører vi autoriseret kloakarbejde og varetager alle typer opgaver i forbindelse med reparation, renovering og nybyggeri.

Som kloakfirma udfører vi blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • ​Kloakrensning
  • Forstoppelse
  • Brønde
  • Faldstammer
  • Ny etablering af anlæg
  • ​Kloakreparation
  • Forsikringsskader
  • Vedligeholdelse
  • Punktrenovering/Strømpeforing
  • TV-Inspektion

Vi laver alt inden for faget og arbejder både med private kunder, der har brug for et alsidigt kloakfirma i forbindelse med nyinstallation eller reparationsarbejde, ligesom vi udfører kloakarbejde for det offentlige og kommunale samt for bygherrer i forbindelse med nybyggeri, specielt i områderne omkring Rødovre og Amager.

Kloakfirma med ambitioner

Kloakarbejde kræver autorisation og ekspertise. Med os som din professionelle samarbejdspartner er du ikke blot garanteret et autoriseret kloakfirma, men også en kloakmester med professionalisme, erfaring og en høj faglig viden på området.

Vi sørger altid for at være opdaterede, både hvad angår den rent faglige information og viden i branchen, men også på det nyeste udstyr, således at vi som kloakfirma kan tilbyde den bedste service i højeste kvalitet. Hos os er ingen opgaver for krævende eller for simple, og vi ser muligheder frem for begrænsninger.

Kontakt Combi Byg på telefon 36 70 27 00, hvis du ønsker et professionelt og autoriseret kloakfirma.​​

Ronny Bundgaard, Partner - Aut. Gas- Vand- og Kloakmester

VORES NYHEDER

Gazelleprisen - 5. år i træk
11-10-2018
Det er en kæmpe anerkendelse af det store stykke arbejde alle vores dygtige medarbejdere gør i det daglige. Der er ingen tvivl om at det er et kæmpe skulderklap til os alle, at vi nu får vores 5. gazelle i træk.
Læs mere »
Combi Byg udklækker fem nye dygtige tømrere
04-10-2018
​Combi Byg har i dag den glæde, at kunne ønske hele fem tømrerlærlinge et stort tillykke med Deres veloverstået svendeprøve.
Læs mere »
Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS