Glarmester

Combi Bygs glarmesterafdeling indgår både i selvstændige fagentrepriser, og indgår som delentreprise i hovedentrepriser med andre af Combi Bygs afdelinger.

Renovering eller nybyg

Hos Combi Byg er kvalitet omdrejningspunktet for alle vores opgaver, og som professionel glarmester har vi mange kompetencer og kan hjælpe med en bred vifte af ydelser.

Vores glarmesterafdeling består at glarmestre, som alle har mange års erfaring i branchen. De udfører alle typer af glasarbejder indenfor det privat og offentlige segment.

Af større og mindre opgaver kan nævnes, glasfacader, glastage, forsikringsskader samt renovering og nybyg.

Derudover udfører de opgaver under rammeaftaler med det offentlige.

Kvalitet fra projektering til aflevering

Vi vejleder i valg af materialer, metoder og arbejdsprocesser, der kan forbedre jeres endelige resultat og sikre en optimal byggeproces.

Hos Combi Byg har vi stort fokus på at skabe et godt samarbejde. En meget stor del af vores kunder er tilbagevendende kunder, og det er de, fordi de ved, at hos os får de en seriøs samarbejdspartner.

Vores størrelse betyder, at kvalitetssikringen er en velintegreret del af alle projekter, og at vores bygge- og projektledere har stor erfaring med mange typer af projekter – også de mere komplekse.

Effektiv byggeledelse til jeres næste projekt

Skriv eller ring allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres næste projekt sikkert i mål fra start til slut.

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?