Kloak

Hos Combi Byg VVS løser vi en lang række kloakopgaver indenfor både nyanlæg, renoveringer som eksempelvis strømpeforing og akutte skader.

Renovering eller nyanlæg

Vores kloakafdeling udfører hvert år en bred vifte af kloakopgaver, fra nyanlæg til renovering af eksisterende anlæg. Det stiller krav til vores faglige kompetencer og til vores materiel. Derfor prioriterer vi altid, at vores medarbejdere er fagligt velfunderede og at vores udstyr er opdateret.
Det betyder blandt andet, at vi løbende investerer i nyt udstyr, for at kunne tilbyde markedets bedste løsninger indenfor en bred vifte af kloakopgaver.

 

 

 

Autoriserede kloakmestre sikrer kvaliteten

Kloakarbejder stiller store krav til ansvarligheden hos de udførende, og til den løbende kvalitetssikring. Mangler kan være svære at identificere for udenforstående, men have store kvalitetsmæssige og økonomiske konsekvenser for det samlede projekt.
Kvalitetssikring er derfor en integreret del af alle vores kloakopgaver, og vi har af samme årsag valgt at have Tv-inspektion i egenproduktion. Arbejdet ledes af autoriserede kloakmestre, og vi har derfor mulighed for at rådgive om alle trin i processen. Herunder også om renoveringsmuligheder, såsom strømpeforing, på eksisterende anlæg.

Effektiv byggeledelse til jeres næste projekt

Skriv eller ring allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres næste projekt sikkert i mål fra start til slut.

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?