Tømrer og snedker

Hos Combi Byg har vi en erfaren tømrerafdeling, bestående af engagerede og fagligt dygtige tømrere og snedkere. Vi løser både hoved- og fagentrepriser, alene og i samarbejde med dygtige fagfolk fra udvalgte samarbejdspartnere.

Erfaren tømrer- og snedkerafdeling

Combi Byg har en stærk tømrer- og snedkerafdeling, der udfører en bred vifte af opgaver indenfor både nybyg og renovering.
Vores dygtige håndværkere ledes i det daglige, af vores tømrermester og flere dygtige byggeledere. De har en bred erfaring med de mange opgaver vi hver dag udfører i Combi Byg, og kan hjælpe jeres næste projekt fra planlægning til aflevering.

 

 

Kvalitet fra projektering til aflevering

Vi vejleder i valg af materialer, metoder og arbejdsprocesser, der kan forbedre jeres endelige resultat og sikre en optimal byggeproces.
Hos Combi Byg har vi stort fokus på at skabe et godt samarbejde. En meget stor del af vores kunder er tilbagevendende kunder, og det er de, fordi de ved, at hos os får de en seriøs samarbejdspartner.
Vores størrelse betyder, at kvalitetssikringen er en velintegreret del af alle projekter, og at vores byggeledere har stor erfaring med mange typer af projekter – også de mere komplekse.

Effektiv byggeledelse til jeres næste projekt

Skriv eller ring allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres næste projekt sikkert i mål fra start til slut.

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?