Combi Byg har i team med Rum Arkitekter og Hundsbæk & Henriksen Rådgivende Ingeniører, vundet opførelsen af ny musikskole og café ved Viften i totalentreprise for Rødovre Kommune.

Rødovre Kommune ønsker, at opføre en ny musikskole i tilknytning til det nuværende Kulturhus Viften, som er beliggende bagved Rødovre Rådhus. Udover den nye musikskole opføres også en café. Den nye musikskole skal erstatte den nuværende Rødovre Musikskole, beliggende i det gamle Islebro Mejeri fra 1925, som i dag huser mere end 500 elever. Den nye bygning, der opføres på bagsiden af Viften, kommer til at indeholde en stor multisal, undervisningsrum, foyer, lærerrum og depoter. Caféen, der bygges i forlængelse af Viften, vil kunne rumme op til 110 gæster, når den står færdig.

Byggeriet vil, med sine mange faciliteter og et samlet bruttoareal på ca. 1.897 m2, blive et kulturelt omdrejningspunkt for Rødovre borgere unge som ældre. Entreprisesummen på projektet lyder på 42.082.000,- og forventes færdig i april 2021.

Vi, i Combi Byg, glæder os til byggeprocessen -og ser frem til at opføre dette spændende byggeri for Rødovre Kommune.

 

“Vi er virkelige glade for at skulle bidrage til et byggeri, som vil skabe grobund for et godt musik- og kulturliv for mange borgere her i Rødovre.”
Jens Larsen, Combi Byg

Foto: Nobel Arkitekter