Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vores historie

Combi Byg blev etableret i 2005 af brødrene Jens og Michael Larsen, som er henholdsvis murer og tømrer.

​Senere blev firmaet udvidet med VVS- og kloakmester Ronny Bundgaard. Hver især er vi fagnørder og elsker vores fag. Sammen matcher vi hinanden både personligt og fagligt, og udgør det optimale team for vores kunder og samarbejdspartnere.

Denne ekspertise smitter af på arbejdet vi udfører og kan måles på antallet af tilfredse kunder.

Vi støtter lokalmiljet

Hos Combi Byg engagerer vi os i lokalmiljøet. Vi støtter blandt andet foreningslivet ved sponsorering af lokale fodbold- og gymnastikhold samt ishockeyklub

​Ronny Bundgaard

Aut. VVS- og kloakmester

​Jens Larsen

Murermester

Mikael Larsen

Tømrermester

VORES NYHEDER

Gazelleprisen - 5. år i træk
11-10-2018
Det er en kæmpe anerkendelse af det store stykke arbejde alle vores dygtige medarbejdere gør i det daglige. Der er ingen tvivl om at det er et kæmpe skulderklap til os alle, at vi nu får vores 5. gazelle i træk.
Læs mere »
Combi Byg udklækker fem nye dygtige tømrere
04-10-2018
​Combi Byg har i dag den glæde, at kunne ønske hele fem tømrerlærlinge et stort tillykke med Deres veloverstået svendeprøve.
Læs mere »
Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS