Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vores historie

​Vi er ved at opdatere vores hjemmeside.

Combi Byg A/S

HISTORIE

Combi Byg er et entreprenørfirma stiftet i 2005 af brødrene Jens og Mikael Larsen. Til at starte med ydede firmaet kun murer- og tømrerarbejder i fagentrepriser. Combi Byg har siden udvidet sin kapacitet både inden for VVS og kloak. Organisationen er udvidet og ikke mindst antallet af medarbejdere steget i takt med, at antallet af opgaver er vokset.

I dag kan Combi Byg udføre større opgaver, nybyg som renovering i både fag- og hovedentreprise.

Typen af kunder er ligeledes udvidet. Combi Byg har altid haft som mål at indgå samarbejde med større faste kunder men en filosofi om at have som mål, at ingen sager er for små. De større kunder har fulgt med Combi Bygs udvidede kapacitet, og det gode samarbejde har gjort, at mange kunder i dag er mere eller mindre faste kunder – private som offentlige.

ORGANISATION​

Ved stiftelsen Combi Byg Aps var det med en mindre organisation. Selskabsformen skiftede fra ApS til et A/S i 2012 og på daværende tidspunkt var der 3 funktionæransatte samt 22 timelønnede i Combi Byg.

Virksomheden har pr. den 3.5.2015, 17 funktionæransatte samt 69 timelønnede.

I 2013 tog tingene fart. Omsætningen fra 2012 til 2013 blev øget med 65 %, og herved skulle der træffes en beslutning om firmaets fremtid. Firmaet stod ved en skillevej og skulle vælge mellem, at stagnere eller udvide forretningen . Jens & Mikael Larsen tog en beslutning om, at ekspandere. Poul Pedersen blev ansat som projektchef i 2014. Ansættelsen har resulteret i opbygningen af en ny trimmet organisation, som til stadighed udvides efter behov.

Selvom der er sket en tredobling af antallet af medarbejdere, gør Combi Byg ekstremt meget ud af, at sammensætningen af medarbejdere er den helt rigtige således, at det tætte samarbejde afdelingerne imellem, samt det høje kvalitetsniveau som SKAL ydes over for kunder bibeholdes. Alle ansatte er i det daglige en stor del af, hvor Combi Byg er i dag. Vi stiller krav til medarbejderne om, at de skal have den rigtige faglige ballast, et stort engagement i deres arbejde, være videbegærlige, samt tænke og kunne tage selvstændige beslutninger.

GAZELLEPRISEN OG AAA-DIPLOM

I 2014, 2015 & 2016 er Combi Byg A/S blevet tildelt en Gazelle pris af Børsen. For at kunne modtage denne pris, forudsætter det. at væksten i omsætningen og bruttoresultatet for virksomheden gennem de sidste 4 år, har været positiv hvert eneste år. Omsætning og bruttoresultat skal over de forgående 4 år være mere end fordoblet. Combi Byg er stolte af, at have modtaget denne pris i 2014, 2015 & 2016.

Vi har på trods af vores mål om, at ekspandere, øget vores kreditværdighed og vi er stolte over at være blevet tildelt AAA-diplomet, fra Bisnode, for højeste kreditværdighed. Combi Byg er kun én af 252 andre virksomheder inden for opførelse af byggerier, der kan bryste sig af i 2014. Vi har også i 2015 & 2016 opnået en AAA kreditvurdering fra Bisnode.​​

SOCIALT ANSVAR

Fra Combi Bygs stiftelse, har ledelsen haft fokus på, at tage del i det sociale ansvar der ligger i at uddanne nye håndværkere. Lærlinge, murer som tømrer, har altid været en stor del af Combi Byg.

I gennemsnit har der siden 2011 været ansat 1 lærling pr. max 4. timelønnede.

I 2015 er der indtil videre 18 lærlinge ansat. I gennemsnit fastansættes ca. 50 % af alle lærlinge i Combi Byg via Kommuner, og Specielt Rødovre Kommune, hvor vi har haft et tæt samarbejde med Tommy Burmeister Madsen. Vi forsøger at holde på de nyuddannede i det omfang det kan lade sig gøre efter endt uddannelse.

​Combi Byg har ikke kun taget socialt ansvar i forbindelse med uddannelse af håndværkere. Medejer Jens Larsen har siden 2013 og frem til 2015 været en del af et Advisory Board. Dette er et forum hvor Jobcentre fra 7 af Vestegnens kommuner samt inviterede virksomheder mødes og diskuterer hvorledes Jobcentrene og virksomhederne får det bedst mulige parløb til at fungere, herunder hvordan flere virksomheder tager et større socialt ansvar. Combi Byg er stolte af, at være inviteret til dette forum af VirksomhedsnetværkCabi.

Socialt ansvar har været et af fokuspunkterne i Combi Byg gennem flere år. Combi Bygs egen politik går på, at hver 2. unge nyansat skal komme fra et Jobcenter. Vi er stolte af, at kunne bidrage til at forme og udvikle det enkelte unge menneske.

MILJØ & ARBEJDSMILJØ

Combi Byg har i alle dele af byggeprocessen fokus på miljøet- og arbejdsmiljøet, så vores medarbejdere på de forskellige byggepladser der til dagligt beskæftiger sig med forskellige stoffer og materialer, kan være trygge ved håndteringen af disse. Combi Byg holder sig opdateret inden for nye miljømæssige tiltag i branchen.

Combi Byg har ansat egen arbejdsmiljøkoordinator, som sikre, at der til stadighed vil være stor fokus på området. Vi foretager jævnligt runderinger på vores byggepladser, dette både til gavn for den enkelte medarbejder som for Combi Byg.

​​​

SPONSORATER

Combi Byg sponsorer mange lokale idrætshold- og foreninger inden for fodbold, håndbold, ishockey, kunstskøjteløb og basketball. Det er med til at have fokus på sund fritid hos medarbejderne, samt støtte op på den oftest store frivillige arbejdskraft der lægges i idrætsklubberne.​​​

- Se hvem vi støtter

Nedennævnte udgør ejerkredsen i Combi Byg A/S

​Jens Larsen

Murermester

Mikael Larsen

Tømrermester

​Poul Pedersen

Projektchef

VORES NYHEDER

Gazelleprisen - 5. år i træk
11-10-2018
Det er en kæmpe anerkendelse af det store stykke arbejde alle vores dygtige medarbejdere gør i det daglige. Der er ingen tvivl om at det er et kæmpe skulderklap til os alle, at vi nu får vores 5. gazelle i træk.
Læs mere »
Combi Byg udklækker fem nye dygtige tømrere
04-10-2018
​Combi Byg har i dag den glæde, at kunne ønske hele fem tømrerlærlinge et stort tillykke med Deres veloverstået svendeprøve.
Læs mere »
Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS