Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

AAB afd. 47 - Lundebjergsvej 102 - 2740 Skovlunde

  • ​Udskiftning af 10.000 m² tag

  • Bygherre: Boligforeningen AAB afd. 47 

  • Byggestyre: Combi Byg A/S 

  • Arkitekt: Domus Arkitekter Udført: 2014-2015 

  • Entrepriseform: Hovedentreprise 

  • Entreprisesum: 22,0 mil

Byggesagen skulle udføres på en byggeperiode på 9 mdr., og bestod i at bortskaffe eksisterende eternitpladetag, lægter, gangbroer, tagrender og nedløb samt granulat.

Det nye tag blev udført med brædder, tagpap med lister, nye zinktagrender, nedløb, gangbroer, solceller på tag og gavle samt ny granulat.

Arbejdet skulle udføres under totaloverdækning, med den kompliksitet det er af få affald og materialer ned og op fra terrænet. Det blev løst ved at forskyde store felter i overdækningen på tørvejrsdage.

Hver beboer skulle varsles 4 uger før vi igangsatte arbejder på deres blok og yderligere varsles 3 dage før vi måtte påbegynde at arbejde. Et større puslespil med rullende overdækninger og stram tidsplan.

Områderne på terræn skulle afspærres for beboeradgang ved kranarbejder.

Kontaktperson AAB Peter Eeg tlf. 33760158

VORES NYHEDER

Gazelleprisen - 5. år i træk
11-10-2018
Det er en kæmpe anerkendelse af det store stykke arbejde alle vores dygtige medarbejdere gør i det daglige. Der er ingen tvivl om at det er et kæmpe skulderklap til os alle, at vi nu får vores 5. gazelle i træk.
Læs mere »
Combi Byg udklækker fem nye dygtige tømrere
04-10-2018
​Combi Byg har i dag den glæde, at kunne ønske hele fem tømrerlærlinge et stort tillykke med Deres veloverstået svendeprøve.
Læs mere »
Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS