Tirsdag d. 08.10 blev dagen, hvor vi kunne fejre rejsegildet på den nye daginstitution i Smørum. Kransen var hejst, og Mette Mylin, chef for Center for Ejendomme bød velkommen.

Borgmester Karsten Søndergaard fortalte om byggeaktiviteten i kommunen, som både omfatter private boliger, erhvervslivet og ikke mindst børneområdet. Planudvalgsformand Ib Sørensen og familieudvalgsformand Carina Buurskov holdt ligeledes en tale for byggeriet. Susanne Østergaard Schanz fra Pluskontoret Arkitekter, fortalte om deres visioner for tilblivelsen af daginstitutionen. Afdelingschef Jacob Bossen fra Combi Byg sluttede af med at takke kommunen og øvrige interessenter for det gode kreative samarbejde samt tilliden til Combi Byg, og lykkeønskede Smørums borgere med byggeriet.

Alle talerne takkede håndværkerne for et godt udført arbejde, og ønsket om et forsat godt samarbejde i byggeprocessen.

Intet rejsegilde uden pølsevogn, så traditionen tro, blev der disket op med alt hvad en pølsevogn kan byde på, til stor glæde for alle de tilstedeværende.

Daginstitutionen skal huse 136 børn, fordelt på 4 vuggestue- og 4 børnehavegrupper – de skal boltre sig på ca. 1.600 kvadratmeter. Byggeriet forventes færdigt medio 2020.

Rejsegilde ny daginstitution i Smoerum
Rejsegilde ny daginstitution i Smoerum