Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vi støtter

​Combi Byg bakker op om en række foreninger og klubber, med sponsorater og donationer.

I Combi Byg har vi valgt at sponsorere mange lokale idrætshold- og foreninger. Vi ønsker at give vores medarbejdere mulighed for at gøre brug af de foreninger vi sponsorerer. Vi ønsker med vores sponsorater, at vise vores støtte til den store frivillige arbejdskraft der bliver lagt idrætsklubberne/foreningerne, da der ingen foreninger eller klubber ville være uden de frivilliges store arbejde.

Taastrup FC U15 drenge

KBU9

VORES NYHEDER

Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »
COMBI BYG udnævnt som eliteleverandør til det offentlige 2018
16-07-2018
UdbudsVagten certificerer hvert år top 1% leverandører til den offentlige sektor. Combi Byg A/S & ApS har begge netop modtaget det æresfyldte Eliteleverandør certifikat 2018. En placering, som har udløst stor faglig stolthed og glæde hos os alle her i Combi Byg A/S & ApS.
Læs mere »
Succesfuldt internt seminar afholdt foråret 2018
08-05-2018
Vores seminar blev afholdt med stor tilslutning, som vi er meget stolte af her i ledelsen – vores teambuildings dage blev afsluttet på bedste vis.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS