Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Fremtidens energi- vores fælles ansvar

Vores mål er konstant at være på forkant med udviklingen og sikre kunden de bedste og mest optimale løsninger. Derfor stræber vi også efter at kunne levere mere miljøvenlige og økonomiske løsninger, der sikrer et behageligt indeklima, en god økonomi og et grønt energiforbrug.

Energivenlige vinduer

En del af de løsninger er eksempelvis valg af vinduer. Den nye energimærkningsordning gør det nemmere at vælge de mest energirigtige vinduer og derved spare på varmen og energien.

At spare på energien vil sige at mindske energiforbruget samtidig med, at man opnår det ønskede formål. At bruge mindre energi har mange fordele. Man kan spare penge og hjælpe miljøet.

Værdifulde naturressourcer

Fremstilling af energi kræver værdifulde naturressourcer - for eksempel kul, olie og gas. At bruge mindre energi hjælper os derfor med at bevare disse ressourcer og får dem til at strække længere i fremtiden.

Vi har alle et vigtigt ansvar for fremtiden, og hos Combi Byg vil vi gerne gå forrest som et godt eksempel og tilbyde så energivenlige og miljørigtige løsninger som muligt – både til fordel for vores kunder og deres pengepung, men også til fordel for vores alles fremtid.

Kontakt os gerne på telefon 36 70 27 00 for mere information omkring vores energirigtige løsninger.

VORES NYHEDER

Gazelleprisen - 5. år i træk
11-10-2018
Det er en kæmpe anerkendelse af det store stykke arbejde alle vores dygtige medarbejdere gør i det daglige. Der er ingen tvivl om at det er et kæmpe skulderklap til os alle, at vi nu får vores 5. gazelle i træk.
Læs mere »
Combi Byg udklækker fem nye dygtige tømrere
04-10-2018
​Combi Byg har i dag den glæde, at kunne ønske hele fem tømrerlærlinge et stort tillykke med Deres veloverstået svendeprøve.
Læs mere »
Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS