Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hovedentreprise og fagentreprise giver en nemmere proces

Hos Combi Byg ønsker vi at gøre byggeprocessen så let for kunden som muligt. Ved at tilbyde en hovedentreprise og fagentreprise kan vi garantere, at du som bygherre får den mest ukomplicerede proces.

Vi står for det hele og hjælper ved fagentreprise

Du får tilknyttet én fast kontaktperson, som varetager forløbet fra start til slut. Det betyder, at vi står for det hele med koordineringen af alle faggrupper og andre involverede parter, ligesom vi står for den eventuelle kontakt med Jeres arkitekt, ingeniør og kommune.

Med en hovedentreprise eller en fagentreprise er du ligeledes garanteret, at Combi Byg holder en rød tråd gennem hele byggeprocessen, og at vi tager højde for alle ønsker og krav samtidig med, at budgettet ikke bliver overskredet.

Med egne medarbejdere inden for tømrer-, snedker-, maler-, VVS-, kloak-, og murerfaget kan vi varetage de fleste opgaver i en bygge- og renoveringsproces, men vi har ligeledes fagkyndige og kvalificerede samarbejdspartnere tilknyttet, som vi kan trække på, hvis der er opgaver, vi ikke selv kan løfte eller ikke har kompetencerne til.

Kompetent rådgivning ved hovedentreprise

Vi står gerne til rådighed med gode råd og vejledning om blandt andet materialevalg og planløsning. Vores dygtige medarbejdere har alle mange års erfaring inden for deres felt og har gennem årene hjulpet mange tilfredse kunder hen mod det perfekte resultat.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte Combi Byg på telefon 36 70 27 00 for yderligere information omkring vores hovedentrepriser og fagentreprise.

​​

VORES NYHEDER

Gazelleprisen - 5. år i træk
11-10-2018
Det er en kæmpe anerkendelse af det store stykke arbejde alle vores dygtige medarbejdere gør i det daglige. Der er ingen tvivl om at det er et kæmpe skulderklap til os alle, at vi nu får vores 5. gazelle i træk.
Læs mere »
Combi Byg udklækker fem nye dygtige tømrere
04-10-2018
​Combi Byg har i dag den glæde, at kunne ønske hele fem tømrerlærlinge et stort tillykke med Deres veloverstået svendeprøve.
Læs mere »
Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS