Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hovedentreprise og fagentreprise giver en nemmere proces

Hos Combi Byg ønsker vi at gøre byggeprocessen så let for kunden som muligt. Ved at tilbyde en hovedentreprise og fagentreprise kan vi garantere, at du som bygherre får den mest ukomplicerede proces.

Vi står for det hele og hjælpe ved fagentreprise

Du får tilknyttet én fast kontaktperson, som varetager forløbet fra start til slut. Det betyder, at vi står for det hele med koordineringen af alle faggrupper og andre involverede parter, ligesom vi står for den eventulle kontakt med Jeres arkitekt, ingeniør og kommune.

Med en hovedentreprise eller en fagentreprise er du ligeledes garanteret, at Combi Byg holder en rød tråd gennem hele byggeprocessen, og at vi tager højde for alle ønsker og krav samtidig med, at budgettet ikke bliver overskredet.

Med egne medarbejdere inden for tømrer-, snedker-, maler-, VVS-, kloak-, og murerfaget kan vi varetage de fleste opgaver i en bygge- og renoveringsproces, men vi har ligeledes fagkyndige og kvalificerede samarbejdspartnere tilknyttet, som vi kan trække på, hvis der er opgaver, vi ikke selv kan løfte eller ikke har kompetencerne til.

Kompetent rådgivning ved hovedentreprise

Vi står gerne til rådighed med gode råd og vejledning om blandt andet materialevalg og planløsning. Vores dygtige medarbejdere har alle mange års erfaring inden for deres felt og har gennem årene hjulpet mange tilfredse kunder hen mod det perfekte resultat.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte Combi Byg på telefon 36 70 27 00 for yderligere information omkring vores hovedentrepriser og fagentreprise.

​​

VORES NYHEDER

Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »
COMBI BYG udnævnt som eliteleverandør til det offentlige 2018
16-07-2018
UdbudsVagten certificerer hvert år top 1% leverandører til den offentlige sektor. Combi Byg A/S & ApS har begge netop modtaget det æresfyldte Eliteleverandør certifikat 2018. En placering, som har udløst stor faglig stolthed og glæde hos os alle her i Combi Byg A/S & ApS.
Læs mere »
Succesfuldt internt seminar afholdt foråret 2018
08-05-2018
Vores seminar blev afholdt med stor tilslutning, som vi er meget stolte af her i ledelsen – vores teambuildings dage blev afsluttet på bedste vis.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS