Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Murerfirma med fokus på kvalitet

Hos Combi Byg er kunden i centrum. Vores murerfirma består af dygtige, erfarne og ambitiøse håndværkere, der alle stræber efter at levere et murerarbejde i højeste kvalitet og går til opgaven med stor faglig stolthed. Så søger du en erfaren og alsidig samarbejdspartner indenfor murerfaget, skal du ikke lede længere – vi er lige her.

Vores murerfirma løser opgaver inden for:

  • ​Reparationsopgaver
  • Facaderenovering
  • Nybyggeri
  • Tilbygninger
  • ​Beton- og støbearbejde
  • Klinker og fliser
  • Badeværelser
  • Tagarbejde

​Når du indgår et samarbejde med Combi Byg, kan du være sikker på, at vi følger projektet helt til dørs, inden vi betragter opgaven som løst. Hos Combi Byg efterlader vi kun et resultat, vi kan se tilbage på med faglig stolthed.

Kompetent rådgivning hos murer

Rådgivning er en af de vigtigste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat, så tag en uforpligtende snak med vores murerfirma, inden du beslutter dig for, hvorledes projektet skal løses.

Vi har gennem årene lavet et utal af moderne projekter og kan ligeledes hjælpe med inspiration og gode råd allerede i den tidlige fase. Vi har stor erfaring med planløsninger og kan være behjælpelige med blandt andet materialevalget, så du får det helt perfekte resultat.

Du har mulighed for at se vore referencer her: Tryk

Du er mere end velkommen til at kontakte vores murerfirma på telefon 36 70 27 00, hvis du ønsker mere information omkring vores murerarbejde, eller såfremt du ønsker et godt tilbud på dit næste byggeprojekt.​ Vi holder primært til i områder mellem Amager og Rødovre.

Jens Larsen, Murermester​

Kim Petersen, Byggeleder i Murerafdelingen​

VORES NYHEDER

Gazelleprisen - 5. år i træk
11-10-2018
Det er en kæmpe anerkendelse af det store stykke arbejde alle vores dygtige medarbejdere gør i det daglige. Der er ingen tvivl om at det er et kæmpe skulderklap til os alle, at vi nu får vores 5. gazelle i træk.
Læs mere »
Combi Byg udklækker fem nye dygtige tømrere
04-10-2018
​Combi Byg har i dag den glæde, at kunne ønske hele fem tømrerlærlinge et stort tillykke med Deres veloverstået svendeprøve.
Læs mere »
Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS