Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tømrerfirma med mange års erfaring

Combi Byg har egen tømrerfirma med erfaring inden for snedkerarbejde, hvorfor vi kan tilbyde at udføre alt inden for faget. Skal vinduer og døre udskiftes, trænger taget til en tagrenovering, eller skal hele boligen renoveres fra ende til anden, klarer vi opgaven. Vi har udført mange opgaver i områderne omkring Rødovre og Amager.

Som tømrerfirma udfører vi alt fra mindre reparations opgaver i det private, til store totalrenoveringer i erhvervslivet. Hos Combi Byg bliver intet for udfordrende og kompliceret eller for småt og simpelt.

Dit tømrerfirma udfører blandt andet:

  • ​Om- og tilbygning
  • Nyt tag og tagreparationer
  • Alt i sommerhuse
  • Arkitekttegnede sommerhuse
  • ​Nyt køkken eller bad
  • Nye vinduer eller døre
  • Facaderenovering
  • Isolering

Vi varetager både opgaver som hovedentreprise og som delentreprise for offentlige bygherrer, der søger dygtige tømrere og snedkere som professionelle samarbejdspartnere.

Sammen med vores dygtige kollegaer kan vi stå for hele hovedentreprisen og sørge for, at alt bliver lavet fra start til slut. Med egen maler, murer og VSS’er ansat i virksomheden udgør vi det optimale team til at klare enhver renoverings opgave - og naturligvis med et smukt, solidt og tilfredsstillende resultat.

Kontakt din tømrermester

Som tømrerfirma ønsker vi at udføre alle vores opgaver til kundernes fulde tilfredshed. Det betyder, at vi sørger for at afdække alle ønsker og behov, inden arbejdet sættes i gang. Vores tømrer og snedker er fagnørder inden for deres område og har stor erfaring i branchen. Det er din garanti på et grundigt kvalitetsarbejde og et flot resultat, hvor der er kælet for hver enkel detalje.

Kontakt dit tømrerfirma på telefon 36 70 27 00 for et uforpligtende tilbud.

​​

Mikael Larsen, Tømrermester​

Lars Arentzen, Tømrermester​

VORES NYHEDER

Gazelleprisen - 5. år i træk
11-10-2018
Det er en kæmpe anerkendelse af det store stykke arbejde alle vores dygtige medarbejdere gør i det daglige. Der er ingen tvivl om at det er et kæmpe skulderklap til os alle, at vi nu får vores 5. gazelle i træk.
Læs mere »
Combi Byg udklækker fem nye dygtige tømrere
04-10-2018
​Combi Byg har i dag den glæde, at kunne ønske hele fem tømrerlærlinge et stort tillykke med Deres veloverstået svendeprøve.
Læs mere »
Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS