Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​VVS​ firma med professionelle installatører

Combi Byg har vi et VVS firma med autoriseret VVS-installatør, og vi løser en lang række forskellige opgaver for en bred kundekreds i områderne omkring Amager og Rødovre, og altid til vores kunders tilfredshed.

Som VVS firma klarer vi alt fra utætte vandrør og installation af gas- og centralvarmeanlæg til modernisering af badeværelser og køkkeninstallationer.

Inden for VVS udfører vi blandt andet:

  • Centralvarmeinstallationer
  • Afløbsinstallationer
  • Gas installationer
  • Fjernvarme
  • Reparationsopgaver
  • Gulvvarme
  • Nye badeværelser & køkkener
  • Renoveringsopgaver
  • Service opgaver for boligforeninger

​​​

Tag os med på råd fra starten for, at få den optimale VVS løsning. Vores erfaring og faglige stolthed som VVS firma sikrer, at vi altid finder den optimale VVS-løsning til dit behov.

Vi kan løse VVS-opgaver som en del af en fagentreprise, ligesom vi har muligheden for at tilbyde en hovedentreprise i forbindelse med større renoveringsopgaver.

Få et gratis tilbud hos dit vvs firma

Combi Byg er din professionelle samarbejdspartner, som sikrer kunden de bedste forudsætninger for at få løst opgaven til fuld tilfredsstillelse. Vi har dygtige og erfarne VVS montører, der udfører opgaverne med smukke og holdbare løsninger. Derfor er vi det perfekte VVS firma.

Kontakt os i dag på telefon 36 70 27 00 og få et uforpligtende tilbud på VVS.

​Ronny Bundgaard, Partner - Aut. Gas- Vand- og Kloakmester

Thomas Larsen​ , Byggeleder - Autoriseret VVS Installatør

VORES NYHEDER

Gazelleprisen - 5. år i træk
11-10-2018
Det er en kæmpe anerkendelse af det store stykke arbejde alle vores dygtige medarbejdere gør i det daglige. Der er ingen tvivl om at det er et kæmpe skulderklap til os alle, at vi nu får vores 5. gazelle i træk.
Læs mere »
Combi Byg udklækker fem nye dygtige tømrere
04-10-2018
​Combi Byg har i dag den glæde, at kunne ønske hele fem tømrerlærlinge et stort tillykke med Deres veloverstået svendeprøve.
Læs mere »
Lærlinge søges her og nu....
16-08-2018
Vi i Combi Byg A/S har akut brug for tre murerlærlinge og en tømrerlærling. De skal starte nu, altså lige efter sommerferien og vi søger dem, der lige har gået igennem grundforløbet." "Vi kan tilbyde et stabilt firma med de udfordringer, som der nu skal være indenfor faget. Her er ordentlige forhold og gode kolleger," siger direktør Jens Larsen, Combi Byg A/S, til Rødovre Lokal Nyt.
Læs mere »

GARANTIORDNINGER

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygning- eller ombygnings arbejde.

Læs mere…

COMBI BYG A/S

Tømrer & murer afd.

CVR: 30488687

COMBI BYG APS

VVS & kloak afd.

CVR: 32360084

KONTAKT OS